2013-07-01 16:44:42• hírek • Szatmár.ro

A Scooter zárta az igazi fesztivált Tokajban

Óriási Scooter bulival zárult a 14. Borsodi Hegyalja Fesztivál, ahol szombaton a Quimby és a német technolegenda rajongói teljesen megtöltötték a nagyszínpad nézőterét. A hegyaljások bizonyították, hogy igazi arcok, az igazi fesztiválon a sok eső ellenére június 25-30. között idén is 80 ezer fesztiválozó gyűlt össze. Az igazi arcok idén is a Hegy'en buliztak.

"Ez tényleg egy igazi fesztivál, igazi arcoknak, akik tudják, hogyan kell tombolni" - mondta a Scooter csapata tegnapi fellépésük után, amelyen a fesztiválozók egymás nyakába ugrálva üvöltötték a német trió két évtizedes slágergyűjteményének jól ismert szövegeit. A több ezer fős tömeg kedvét az eső sem ronthatta el, a "woodstock Scooter" koncerten a gumicsizmák cuppogása a legszexibb hangok közé emelkedett. Tokajban a fesztivál ideje alatt az éves átlagos csapadékmennyiség több mint 10 százaléka hullott a fesztiválterületre.

Az idei Hegy' alatt 300 köbméter homok szórásával enyhítették az eső okozta helyzetet, és 72 köbméter vizet szivattyúztak ki a talajról a rendezők. A közönség bizonyította, hogy a hegyaljások igazi arcok, búvárruhával, úszógumival készültek, és vízben, esőben élvezték a Hegyalját.

A folkra hangolódott hegyaljások már délután megrohamozták a Borsodi Nagyszínpadot, ahol semmi sem tudta elrontani a Paddy and Rats koncertjét. A Punnany Massif csak annyit kért a közönségtől, hogy "Élvezd", akik pedig hallgattak is a pécsi banda szavára. Fantasztikus hangulatban telt az új dalokat is felvonultató fellépésük, így a Quimbynek már csak szinten kellett tartani mindezt, amit természetesen az ország egyik legnépszerűbb zenekara meg is tett.

Szombaton nagy esőben buliztak a hegyaljások

Sokan voltak az Edda Művek 33 évnyi munkásságából szemezgető Pataky Attila vezette csapat koncertjén, de a Pepsi Nagyszínpad legjobban várt fellépése kétségkívül az Ensiferumé volt. A finnek koncertjére rengeteg fanatikus érkezett az ország minden tájáról, a csatahimnuszok szerelmesei pedig nem is csalódtak a másfél órányi gitárzúzásban.

Különleges eseménynek adott helyszínt a Viasat6 Terasz, ahol a hazai hip-hop legjobbjai és további népszerű előadók, köztük a Brains, a Punnany Massif, a Hősök és az Anima Sound System tagjai buliztak együtt a fesztiválozókkal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: